Barbora Šulíková vystúpi v rámci hudobného cyklu Ro(c)kovanie s jazzom!
Utorok, 12 Február 2008 16:57

Jedna z najnádejnejších speváčok súťaže Slovensko Hľadá Superstar 3, ktorej cesta sa v nej zastavila tesne pred bránami finále – Barbora Šulíková napriek malému neúspechu v televíznej súťaži, spieva naplno ďalej a na nedostatok vystúpení si vonkoncom nemôže sťažovať. V programe nabitom plesmi a večierkami je ale chvályhodné, že si nájde čas aj na svojich fanúšikov a tých, ktorí majú záujem o jej spevácke umenie. Barbora Šulíková vystúpi už túto stredu 13. februára v reštaurácii a kaviarni Steam & Coffee v budove Slovenského Rozhlasu v Bratislave, s hudobníkmi z formácie Academic Rock Quartet.

 

Vokálovo ju budú sprevádzať tiež talentované speváčky z Andante Production Agency, Paťa Jurtová, Eva Pšenková a Kristína Botlová, alias vokálna skupina REA. Jazzová časť programu bude v stredajší večer patriť Jazz Bandu, ktorý je zložený zo špičkových muzikantov ako sú: Pavol Ruček – sax, Pavol Bodnár – piano, Milan Ruček – drums, Jozef Brisuda – bass. Všetkých, ktorých Barbora uchvátila svojím spevom, srdečne pozývame stráviť nezabudnuteľný večer v spoločnosti príjemnej živej hudby v jej podaní.

 

Ro(c)kovanie s jazzom v útulnej atmosfére Steam & Сoffee sa začína o 19tej hodine a vstup na koncert je zadarmo. O týždeň, v stredu 20.2. sa predstaví ďalšia hviezdna zostava Andante Production Agency, a síce Andrea Zimányiová spolu so skupinou MARGOT, v unplugged prevedení. Podrobné info o kompletnom programe nájdete na www.steamandcoffe.sk.