Nový portál Folkcountry.sk je od dnes spustený
Streda, 01 November 2006 15:10

Ahoj, či už ja, alebo Roman Áč sme snáď viacerým z Vás už zasielali info, že čoskoro spúšťame nový portál www.folkcountry.sk , stránka ktorá je venovaná dobrej hudbe, prírode a cestovaniu. Stránka je už spustená a šupitopresto ju ideme naplnat. Verím, že nebudeš chýbať.

Stránka sa už teraz plní zaujímavými ľuďmi a teší ma, že ešte pred kampaňou má denne 100-150 unikátných. Držíme sa kréda, aby sa stránka stala naozaj zaujímavou, preto v nej majú priestor viacerí prispievatelia s rôznymi názormi. Ak chceš teda niečo popísmenkovať, práve tu máš priestor. Už čoskoro prichádza i sekcia bazár, akordy, zoznamka, ... atd. V sekcii „predstavujeme“ navštívite zaujímavé kluby, ranče, kapely trošku podrobnejšie, festivaly, či partnerov. Taktiež chystáme klubové karty, ktoré prinášajú naozaj zaujímavé výhody ako lacné vstupné na festivaly, ceny od našich partnerov, cd, atd. Stránku chceme vytvoriť nadčasovú, prehľadnú a nestrannú.

Ak si kapela, či organizátor, napíš niečo o kapele (alebo podujatí), niečo o Vašich úspechoch, čo nájdu ludia na stranke, bo tam dám aj odklik. Čím skor tým lepšie... dík moc...ak chceš prispievať, prípadne o niekom vieš, sem s info o kapelách, reportážach z koncertov, kde ste boli na vandri atd.... samozrejme rad by som nahodil i vase koncerty,no ak budeš mať viac info, či terminov, tak hned pošli...už čoskoro si budete moct nahodit i tieto sami.

Info o kapele by mohlo mat max 200 slov, tak snad to nejak zvladneš, skus to formulovat tak aby tam boli komplexne info o vas, čo najvystižnejšie. Stranka ma v sučastnosti „len“ cca 100 – 150 unikatnych navstev za den, ale akonahle bude viac info, tak spustame kampan, takže to bude len rast. Budem rad, ked si tam najde každý to svoje. Robíme to nadšenci vo svojom volnom čase tak čím viac prispievatelov bude, bude aj stranka obsiahlejšia a zaujímavejšia, verím, že nás podporíš a pridáš i ty kus diela. Vďaka.

Veľmi by nás potešilo, keby ste nový portál zaradili medzi linky na Vašich stránkach. Taktiež ak nám pomôžete a prepošlete túto správu všetkým Vašim priateľom podobne naladeným. Ak by ste ako kapela, či podujatie uvítali mediálne partnerstvo, alebo potrebovali vytvoriť promo, či propagačnú kampaň, neváhajte kontaktovať. Stránka taktiež združuje niekoľko šikovných manažerov, ktorí majú výborné skúsenosti nielen z oblasti marketingu, ale i z organizovania veľkých podujatí, manažovania kapiel, či tvorby promo k albumom.

Zaregistrované kapely, prípadne i organizátori získajú okrem možností posielaní info všetkým directmailom i ďalšie výhody a možnosti proma nielen na www.folkcountry.sk.

Tal sa poponáhlaj. Vďaka, už teraz sa teším na spoluprácu. Verím, že podporíte i Váš www.folkcountry.sk

Ivan Cali Podolský
Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.
0903 655 677 , 0905 960 769
ICQ: 280237483
Skype: ipcali
www.folkcountry.sk