V ponuke agentúry aj excelentný Johnny Cash Revival!
Pondelok, 01 Október 2007 16:32

Bratislavská kapela Johnny Cash Revival je celosvetovo uznávanou, najmä vďaka podobe a dokonalej interpretácie skladieb Johnny Casha v podaní Róberta Šimeka. Kapela sa začiatkom roka chystá opäť do zahraničia, ale dovtedy je na Slovensku a k dispozícii na rôzne vystúpenia - firemné party, koncerty, festivaly. Objednajte si u nás skvelého Johnnyho Casha na Vašu párty. Bude to stáť určite za to!
"Slovenský Johhny Cash" Róbert Šimek už vyše 25 rokov interpretuje slávne skladby legendy americkej country music, svetoznámeho Johnnyho Casha. Úspešne účinkuje na festivaloch a koncertoch po celej Európe. Jeho vystúpenia sú zaujímavé nielen dokonalou interpretáciou piesní Johnnyho Casha, ale celkovou atmosférou a imidžom - máloktoré revivlové skupiny sa vedia takto podobať originálu. Jedinečná je výzorová podoba Róberta s Johnny Cashom. Držanie tela, gitary, oblečenie, frázovanie, pohyby, mimika...

Róbert je považovaný vo svete za najlepšieho a najvernejšieho interpréta piesní Johnny Casha a niekoľkokrát dostal pozvanie do USA priamo od spolupracovníkov slávnej legendy. Ceste do USA zabránilo len nezískanie víz. V európe parí dlhé roky medzi najúspešnejších country interprétov.