Margot s Andreou Zimányiovou a Psycho3p Mariána Grexu live unplugged
Pondelok, 18 Február 2008 17:00

Pravidelné hudobné večery v príjemnom prostredí reštaurácie a kaviarne Steam & Сoffee v budove Slovenského rozhlasu pokračujú aj túto stredu, 20.2. Tento krát sa tu predstaví so svojím komorným vystúpením v štýle unplugged známa „takmer dievčenská“ bratislavská skupina MARGOT s vynikajúcou speváčkou Andreou Zimányiovou. Andrea je známa aj dokonalou interpretáciou francúzskych šansónov a tiež ju mnohým pripomenie televízna tanečná show Let’s Dance, kde účinkovala ako sólová speváčka orchestra Gustáva Broma. Okrem nej v kapele Margot vynikajú ďalšie sympatické hudobníčky a výborné gitaristky Katka Sečkárová a Danka Šuťková. Zostavu dopĺňajú „mužské elementy“, Jaro Žigo ml. na perkusie a Dano Urban na basgitaru.

 

Kapela Margot má za sebou vydané dve CD albumy a 3 úspešné videoklipy. Bude zaujímavé sledovať, ako typicky rockový charakter svojej show dokážu „Margotky“ premeniť na unplugged koncert v komornej atmosfére kaviarne. Ako je už zvykom, v programe nazvanom „Ro(c)kovanie s jazzom“ sa predstavia vždy aspoň dve formácie. Tou druhou túto stredu výnimočne nebude jazz, ale tiež netradičné unplugged vystúpenie známeho rockera Mariána Grexu so svojím triom PSYCHO3P, ktoré dopĺňajú špičkoví muzikanti ako sú gitarista Michal Kovalčík a perkusionista Laco Kováč. Andante Production Agency známeho hlasového pedagóga Jaroslava Žiga tak opäť pripravila zaujímavú hudobnú lahôdku, ktorú môžete ochutnať už túto stredu od 19.hodiny.


Pre tých, ktorí to majú z centra mesta do obrátenej pyramídy ďaleko, alebo nemajú v stredu čas, máme dobrú správu. Hudobné večery pokračujú pod názvom „Sanson Jazz Rock Soireé“ každý piatok aj v reštaurácii a kaviarni Steam & Coffee priamo v centre Bratislavy, na Hviezdoslavovom námestí. Prvý z nich sa uskutoční už tento piatok 22.2. o 19tej hodine a vystúpi na ňom jazzová speváčka Kristína Prekopová s kapelou KRIS Band, vokálna skupina REA a duo Roland Hamaj (spev) a Vojtech Szabó (klavír, akordeón).