Veľký koncert všetkých interpretov All for music!
Streda, 12 August 2009 20:04

All for music koncertSpája ich láska k hudbe, k spevu, hudobným nástrojom, koncertom, majú radi všetko čo s tým súvisí a aj seba navzájom. Speváci a hudobníci zastrešení pod hlavičkou svojho hesla „všetko pre hudbu“, sa po mesiacoch skúšania, vzdelávania, koncertov či po absolvovaní dvojtýždňového hudobného sústredenia stretnú opäť všetci na jednom pódiu. Bude to v rámci veľkého prezentačného koncertu agentúry All For Music, v piatok 21.8. od 19. hodiny v music clube Route 69 v Bratislave.


Na dvoch pódiách sa v päťhodinovom programe predstavia kompletné kapely a v sólových recitáloch s klavírnym sprievodom aj jednotlivo samotní speváci a speváčky. Uvidíte aj známejšie mená, ako je Barbora Šulíková či geniálny 12 ročný gitarista Rony Janeček s kapelou Rocksanna. Barbora sa po vystúpeniach na Podhájska Feste a Terchovskom Budzogáni predstaví so svojimi vlastnými skladbami a rockovou kapelou v štýle progresívneho rocku a v podobnom duchu sa bude niesť aj vystúpenie Rocksanny z Lučenca, s výbornou novou speváčkou Kristínou Hukkelovou. Okrem nich ale uvidíte ďalšie možno budúce hviezdy slovenskej scény. Predovšetkým kapelu, ktorá stála pri vzniku a je nosnou súčasťou agentúry All For Music – s názvom Rockage a jej dve šarmantné speváčky Evu Pšenkovú a Paťu Jurtovú. Jedným z najväčších nových talentov je bezpochyby temperamentná Katka Ščevlíková, ktorá predvedie rôzne podoby svojho spevu, jednak v sólovom recitáli, ale aj v kapelách Without Strings a 3vtom, kde ju spevácky dopĺňa Tomáš Sobocký. Úplný začiatok koncertu bude patriť novej čisto dievčenskej kapele s pracovným názvom Clear Water so speváčkou Erikou Reindlovou, o koniec programu sa postará kapela v ktorej figurujú dvojičky, bratia Andrej a Marek Kollárovci. V sólových recitáloch so sprievodom klaviristov Erika Dimitrova a Martina Kalivodu uvidíte okrem spomínaných spevákov a speváčok aj: Vanessku Sarköziovú, Kristínu Botlovú, Jarka Janíka, a Milana „Izzyho“ Majku.

Okrem toho, čo je spomenuté v úvode tohto článku, spája týchto mladých ľudí aj osoba uznávaného hlasového pedagóga a producenta Jara Žiga, ktorý ich spevácky a hudobne pripravuje. Jaro Žigo po úspešnom vytvorení orchestra a školy Andante a umeleckom vedení speváčok ako je Andrea Zimányiová, Martina Schindlerová či kapela Margot, zakladá novú umeleckú agentúru s názvom All For Music a taktiež novú hudobnú školu, kde dáva možnosť ďalším talentom, aby sa zdokonaľovali či už v speve alebo v hre na hudobný nástroj.

Na webstránke www.allformusic.sk nájdete aj video ukážky jednotlivých kapiel a interpretov agentúry All For Music, podrobný harmonogram koncertu a ďalšie informácie. Vstupenky na koncert sú v predpredaji siete Ticketportal.

VIDEOGALÉRIA:

Eva Pšenková - Hurt



Katka Ščevlíková - Somewhere over the rainbow



Paťa Jurtová - Open Arms



Barbora Šulíková - zostrih z koncertu 28.3. v Route 69



Rony Janeček a Rocksanna - No more tears



Kika Hukkelová - If I Got It



All For Music - We are the world



Rockage - Shook me all night long



Kristína Botlová - Dream on