Barbora Šulíková, Anka Repková a Kristína Botloóvá na otvorení golfovej sezóny
Piatok, 28 Marec 2008 17:08

Barbora SulikovaSúkromné slovanské gymnázium a Andante music club v rámci otvorenia golfovej sezóny pozývajú všetkých milovníkov golfu a dobrej hudby na deň otvorených dverí, v sobotu 29. marca 2008 do svojich priestorov na Žitavskej ulici v Podunajských Biskupiciach v Bratislave. Na podujatí bude tiež predstavený projekt „Hľadáme golfové talenty“, ktorý realizuje gymnázium v spolupráci s Asociáciou juniorských golfistov Slovenska (AJGOS) a pod záštitou Slovenskej nadácie Silvie Gašparovičovej. Za prítomnosti prvej dámy Slovenska sa v sobotu od 9-tej hodiny oficiálne otvorí golfová sezóna a predstavia projekty určené najmä pre deti a mládež.

 

Na tomto podujatí sú vítané deti, mládež, ale aj ich rodičia, ktorým sa páči golf a nemali sa s ním zatiaľ možnosť zoznámiť, začínajúci golfisti, ktorí sa chcú zapojiť do programu AJGOS a všetci priatelia golfu, ktorí majú možnosť stráviť príjemný sobotný deň v priestoroch Golf Learning Centra v Podunajských Biskupiciach.

Okrem golfu je pre gymnázium charakteristické aj umelecké zameranie. Na jeho pôde vznikol hudobný klub Andante Music club, ktorého členmi sú zatiaľ prevažne študenti gymnázia. Tí sa predstavia v kultúrnom programe poslednej marcovej soboty. Návštevníci podujatia sa tak môžu tešiť na predstavenia talentovaných študentov gymnázia, ktorých mnohí už poznajú aj z televíznej obrazovky. Predstaví sa aj semifinalistka Superstar, Barbora Šulíková, ktorá nie je len talentovanou speváčkou, ale chce sa pokúsiť presadiť aj v golfovom svete mladých talentov. Barborine koncertné vystúpenie bude sprevádzať skupina Academic Rock Quartet. Ďalej vystúpi muzikálová speváčka Anka Repková, ktorá pôsobí okrem iného aj ako hlasová pedagogička na tomto gymnáziu a je jeho bývalou študentkou. Ankinmu spevu bude robiť doprovod klavírista Miroslav Boldiš.

Výsledkom februárového týždňového sústredenia členov Andante Music clubu v Tatrách je vytvorenie novej hudobnej skupiny SSG Andante, so sólovou speváčkou Kristínou Botlóovou. Predstavia sa aj ďalšie mladé speváčky, Eva Pšenková a Paťa Jurtová, alias vokálna skupina REA, a ďalší. Programom bude počas celého dňa sprevádzať sympatická moderátorka Karin Majtánová. Na sobotnom podujatí je tak vítaný tiež každý, kto má rád dobrú hudbu, talentovaných spevákov a hudobníkov a prípadne sám by mal záujem sa hudobne realizovať v hudobnom klube Andante pod vedením známeho hlasového pedagóga Jaroslava Žiga.

Súkromné slovanské gymnázium, Golf Learning Center a Andante music club veria, že práve v radoch návštevníkov podujatia nájdu výnimočné golfové a hudobné talenty, ktoré práve hľadajú.