Slovenskí VESLÁRI Európskou kapelou č.1 - 6 hlavných cien európskej country hudby!
Nedeľa, 25 Máj 2008 17:37

Veslári - country kapelaJe to neuveriteľné ale je to tak! Výborná košická country kapela Veslári - v zahraničí pod názvom Peter & The Rowers, so skvelým spevákom a lídrom Peťom Dulom dosiahla neskutočný úspech na udeľovaní výročných európskych cien country hudby (ECMA Awards). Všetkých 6 nominácií premenila na víťazstvo! Právom teda môžeme Veslárov nazývať najúspešnejšou a najlepšou country kapelou v Európe! Rada by som celej kapelke a najmä Peťovi srdečne zagratulovala a želám im aby sa im naďalej takto super muzikantsky darilo! Nakoľko sa Peťo momentálne nachádza v USA a jeho duet s americkou country hviezdou Joe Diffiem žne obrovský úspech, dostal dokonca pozvanie na najväčší country festival CMA v Nashville, ktorý sa uskutoční cca o dva týždne. V prípade že to Peťovi zdravie dovolí, veľmi rád by sa ho zúčastnil a splnil si tak ďalší zo svojich snov.



Viac informácií o spomínaných cenách nájdete na http://www.europeancma.com/awards_2007.htm, o kapele sa dočítate na www.veslari.sk.

Zároveň by som rada poprosila všetkých ľudí, ktorý by radi pomohli Peťovi Dulovi, ktorý práve zápasí po náročnej operácii a liečbe v USA so zákernou rakovinou, aby prispeli aspoň symbolickou sumou na zbierku súvisiacu s krytím nákladov na finančne náročnú liečbu v USA. Najjednoduchšie je vložiť akúkoľvek sumu na účet Slovenskej sporiteľne: 0081862832/0900, účet je založený na meno Petovej mamy: Anastázia Dulová.
Viac informácií o možnostiach pomoci nájdete aj na špeciálnej Myspace stránke http://www.myspace.com/dreamalive1.